خورش انارترش و شیرین برای پاییز

به گزارش انجمن گیگابلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه یک خورش خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

خورش انارترش و شیرین برای پاییز

به گزارش گروه وبگردی انجمن گیگابلاگ، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش انارترش و شیرین را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر

مواد لازم برای 5 نفر

پیاز - 2 عدد

سیر - 4 حبه

سینه مرغ خرد شده - یک کیلوگرم

روغن - 5 قاشق غذاخوری

عصاره مرغ - به اندازه لازم

پودرسیر - یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری

رب انار - یک پنجم فنجان

زعفران و زردچوبه - به اندازه لازم

طرز تهیه:

1- در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

2- بعد از تفت پیاز سینه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.

3- دم نموده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

4- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در پایان دانه های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیافتد.

5- اگر شیرین دوست دارید می توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "خورش انارترش و شیرین برای پاییز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش انارترش و شیرین برای پاییز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید