خورش انارترش و شیرین برای پاییز
به گزارش انجمن گیگابلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه یک خورش خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش گروه وبگردی انجمن گیگابلاگ، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش انارترش و شیرین را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر
مواد لازم برای 5 نفر
پیاز - 2 عدد
سیر - 4 حبه
سینه مرغ خرد شده - یک کیلوگرم
روغن - 5 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ - به اندازه لازم
پودرسیر - یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
رب انار - یک پنجم فنجان
زعفران و زردچوبه - به اندازه لازم
طرز تهیه:
1- در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
2- بعد از تفت پیاز سینه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
3- دم نموده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
4- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در پایان دانه های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیافتد.
5- اگر شیرین دوست دارید می توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان