سفر هیاتی از چین به تهران برای تبادل تجربیات حکمرانی

به گزارش انجمن گیگابلاگ، عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست چین در نشست تبادلات تجارب حکمرانی و همکاری محبت آمیز تهران-پکن با بیان اینکه مدرن شدن با غربی شدن تفاوت دارد، گفت: تمایل داریم که تجربه و دستاوردهای خود را در موضوع مدرن سازی به سبک چین به اشتراک بگذارم.

سفر هیاتی از چین به تهران برای تبادل تجربیات حکمرانی

به گزارش انجمن گیگابلاگ، نشست تخصصی تبادلات تجارب حکمرانی و همکاری محبت آمیز ایران و چین به میزبانی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر روز دوشنبه دوم مردادماه1402 برگزار گردید.

محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور هیئت حزب حاکم چین به ریاست آقای چن گانگ، عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و هیئت همراه در این نشست تخصصی را خیر مقدم گفت و اضافه کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام و حزب کمونیست چین، از جایگاهی مهم در سیاستگذاری کلان برخوردارند و سفر هیئت چین که به منظور تبادل تجربیات حکمرانی و همکاری های محبت آمیز انجام شده در ارتقاء مناسبات دو کشور موثر خواهد بود.

وی با استقبال از ابتکار چین در طرح توسعه دنیای گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام و اندیشکده های ایرانی می توانند در ارتقای جایگاه ایران در برنامه ریزی های این طرح، مشارکت فعال داشته باشند.

مسئول تنظیم روابط مجمع و حزب کمونیست چین نیز در این نشست، به برنامه ریزی برای سفر گروه های کارشناسی بین دو کشور اشاره نمود و گفت: نشست هیئت های کارشناسی برای پیگیری توافقات فی مابین دو کشور، لازم است که به طور جد پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به حضور نمایندگانی از دولت جمهوری اسلامی، اتاق بازرگانی ایران و مقاماتی از سه استان خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و مازندران در این نشست، گفت: در جلسه فردا به طور اختصاصی، مقاماتی از استان اردبیل برای توسعه همکاری با استان چینگهای چین نیز حضور پیدا خواهند کرد.

در ادامه این نشست چن گانگ، عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، با ابراز خرسندی از سفر و حضور در ایران، گفت: معتقدیم که با توان و ظرفیتی که در دو کشور وجود دارد می توانیم روابط تهران و پکن را بیش از پیش توسعه دهیم و همکاری ها را بهتر از گذشته به پیش ببریم.

وی با اشاره به برگزاری بیستمین کنگره حزب کمونیست چین و انتخاب شی جین پینگ گفت: ما تمایل داریم که تجربه و دستاوردهای خود را در موضوع مدرن سازی به سبک چین را با شما به اشتراک بگذارم. در الگوی ما، مدرن سازی به معنی غربی شدن نیست. مردم چین به این نتیجه رسیده اند که مدرن شدن با غربی شدن تفاوت دارد. این الگوی مدرن سازی به لحاظ جمعیت بسیار زیاد چین، بزرگترین پروژه مدرنیزاسیون در دنیا است و برنامه ما این است که تا سال 2050میلادی یک کشور مدرن داشته باشیم و از این منظر با نمونه های کشورهای غربی فرق دارد. کلید واژه این مدرنیزاسیون، ایجاد رفاه مشترک است.

گانگ گفت: چین با ارتباط تجاری با 140 کشور دنیا، دومین اقتصاد بزرگ دنیا است و شرایط رشد مالی چین حفظ شده و پیش بینی می گردد در سطح 5.5 درصد بماند. در استان چینگهای، رشد مالی 6.8 درصد است و در عین حال در اندازه جنگل سازی و بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر، چین رتبه اول در دنیا را دارد.

وی اضافه کرد: مسیر مدرن سازی چین، همیشه یک مسیر صلح آمیز است و در تحولات دنیا امروز، به تنوع و گوناگونی تمدن های مختلف احترام می گذارد.

در بخش دیگری از این نشست، نمایندگانی از استانداری و اتاق بازرگانی استان های آذربایجان غربی، مازندران و خراسان جنوبی، با اشاره به توان و ظرفیت های این استان ها، فرصت های سرمایه گذاری و زمینه های همکاری تجار و بازرگانان ایران و چین را مورد تاکید قرار دادند.

در این نشست تخصصی، چانگ هوآ سفیر چین در ایران، هو چائو مینگ، سخنگو و مدیرکل اطلاع رسانی وزارت بین الملل حزب کمونیست، هوانگ فنگ لونگ، معاون رئیس اداره کل غرب آسیا و شمال آفریقای وزارت بین اللمل حزب حاکم چین و علی چگنی، مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی، محمدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، محسن تلاش تبار، معاون هماهنگی امور مالی وزارت کشور، هادی سلیمان پور، رییس کمیته سیاست خارجی کمیسیون سیاسی امنیتی و دفاعی دبیرخانه مجمع و حجت الله هاشم بیگی، نایب رئیس کمیسیون مالی، اداری و بازرگانی دبیرخانه مجمع، حضور داشتند و نقطه نظرات خود را در موضوع توسعه همکاری های محبت آمیز و توسعه روابط تجاری بیان کردند و از ابتکار عمل مجمع تشخیص مصلحت نظام در تقویت روابط ایران و چین تجلیل کردند.

منبع: همشهری آنلاین

به "سفر هیاتی از چین به تهران برای تبادل تجربیات حکمرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر هیاتی از چین به تهران برای تبادل تجربیات حکمرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید