طرز تهیه خاگینه ذرت
به گزارش انجمن گیگابلاگ، خاگینه ذرت در عین سادگی بسیار لذیذ است و در مدت زمان کمی آماده می گردد.
خاگینه میان وعده و صبحانه ای بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع است خاگینه ذرت را می توان به تنهایی و یا با موادی همچون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی، پخت اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می توانید بعد از سرخ کردن، آن ها را در یک کاغذ دستمالی حوله ای و یا کاغذهای مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه ها بسته به سلیقه شما است می توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید. در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می توانید بهره ببرید. ذرت ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند در ادامه با انجمن گیگابلاگ همراه باشید.
- دانه ذرت : 3 فنجان
- آرد کامل : 1 فنجان
- شکر : 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ هم زده : 2 عدد
- پودر پکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
- نمک : 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
- خامه سفت : 3/4 فنجان
- روغن : برای سرخ کردن
- فلفل دلمه ای : برای تزیین
طرز تهیه خاگینه ذرت
- ابتدا خامه و تخم مرغ ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
- ذرت، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
- حال می توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کتلت طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا