طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل

به گزارش انجمن گیگابلاگ، در این مقاله شما را با طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل، با بهترین و مرغوب ترین کیفیت آشنا خواهیم کرد. پودر سوخاری از نان های حجیم حرارت دیده ای تهیه می گردد که رطوبت آنها گرفته شده و خشک و برشته هستند. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل

پودر سوخاری، نان خشک پودر شده است که معمولا از نان های بیات شده و کهنه ای که قابل استفاده نیستند درست می گردد. اینگونه نان ها را (که بهتر است از نوع تست، باگت، همبرگر و کلا هر نوع نان حجیمی باشد) پس از خشک کردن پودر نموده و ادویه جات مخصوصی به آن می زنند تا عطر و بوی دلپذیری در آن ایجاد گردد.

در واقع برای تهیه پودر سوخاری، نان دو بار تحت فرایند پخت قرار می گیرد. در مرحله اول پخت عادی نان انجام شده و در مرحله دوم با حرارت ملایم و در مدت زمان بیشتری، رطوبت نان گرفته می گردد.

طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری kfc
نان تست یا هر نان حجیم دیگری مثل نان فانتزی1 پیمانه
رزماری خشک1 قاشق سوپخوری
ارگانو1/2 قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری
پودر کاری1/2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای1/2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
پاپریکا1 قاشق سوپخوری
پودر سیر1 قاشق سوپخوری
پودر پیاز1 قاشق سوپخوری
قرص سوپ مرغ خرد شده2 قاشق سوپخوری
پودر شنبلیله خشک1 قاشق سوپخوری
زردچوبه1 قاشق سوپخوری
نمکبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. نان تست یا نان های فانتزی را خرد نموده و در سینی فر قرار دهید.
  2. فر را روی درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم نموده و سپس سینی مخصوص فر را در آن قرار دهید.
  3. 15 تا 20 دقیقه فرصت دهید تا نان ها کاملا خشک شوند.
  4. بعد از اینکه نان ها کاملا خشک شدند، اجازه دهید تا خنک شوند.
  5. سپس نان های خشک شده را در میکسر پودر کنید یا با گوشت کوب بکوبید و مواظب باشید که خیلی نرم نشوند و کمی درشت باشند.
  6. همه ادویه ها را در میکسر ریخته و به صورت پالسی به مدت 3 تا 4 دقیقه خرد و مخلوط کنید.
  7. پودر سوخاری آماده شده را در ظرف شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه پودر سوخاری

  • پودر سوخاری انواع مختلفی دارد و به صورت نرم یا درشت تهیه می گردد که به نوع آسیاب و الک کردن و نوع مصرف آن بستگی دارد. نوع درشت آن بیشتر برای غذا های سرخ شده که باید ترد باشند مانند مرغ سوخاری، و نوع نرم آن بیشتر برای کباب شامی، کتلت، ماهی، بادمجان سوخاری و ... کاربرد دارد.
  • بهترین پودر سوخاری را می توانید از کناره های نان تست تهیه کنید؛ ولی برای اینکار می توانید از نان های حجیم یا غیر حجیم نیز بهره ببرید.
  • میزان خرد کردن نان به سلیقه شما بستگی دارد. در صورتی که تمایل دارید پودر سوخاری نرمی داشته باشید، می توانید پودر حاصل را الک نموده و دانه های درشت به جامانده در الک را دوباره میکس کنید. ولی برای تهیه پودر سوخاری kfc بهتر است پودر سوخاری کمی درشت باشد.
  • بسته به ذائقه خود می توانید نمک و شکر را از مواد مورد احتیاج حذف کنید.
  • به علت افزودن عصاره سوپ به پودر سوخاری، به منظور جلوگیری از کپک زدن و فساد آن باید حتما در جای خشک و خنک نگهداری گردد.
  • می توانید خمیر وسط نان های باگت را که معمولا کاربردی ندارند، خشک نموده و پودر کنید و از آن پودر سوخاری تهیه کنید.
  • پودر سوخاری را می توانید از نان های سوخاری خشک موجود در بازار نیز تهیه کنید. در اینصورت دیگر احتیاجی به استفاده از فر نیست، تنها باید آن را پودر نموده و به آن ادویه اضافه کنید.

برای تشخیص مرغوبیت و تازگی پودر سوخاری معمولا نشانه خاصی وجود ندارد و تنها از بوی آن می توان پی به تازگی آن برد. آرد سوخاری مرغوب بوی کهنگی نمی دهد و دانه های یکنواختی دارد. البته، چون رطوبت این پودر کم است احتمال فساد آن پایین است، مگر اینکه در شرایط نامناسب و به مدت طولانی نگهداری گردد یا از نان فاسد و کپک زده در تهیه آن استفاده شده باشد.

گروه آشپزی انجمن گیگابلاگ

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر سوخاری kfc در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید