قیمت هر پست اینستاگرامی شاخ های اینستاگرامی چند میلیون است؟

به گزارش انجمن گیگابلاگ، شاخ های اینستاگرامی به دلیل داشتن جنون پول در فضای مجازی از هر راهی کسب درآمد می نمایند.

قیمت هر پست اینستاگرامی شاخ های اینستاگرامی چند میلیون است؟

به گزارش انجمن گیگابلاگ، از فروردین ماه بود که صفحه شخصی اش در اینستاگرام را راه اندازی کرد. صفحه ای که تنها دلیل آن، جمله معروفش بود که تیتر رسانه ها و نُقل اغلب محافل شد و بسیاری از کاربران هم به آن واکنش نشان دادند.

بعضی با تکرار آن خندیدند و بعضی دیگر آن را جدی گرفتند و همین شوخی شوخی ها آنقدر جدی شد که در مدت زمان کوتاهی توانست نظرات و دنبال نمایندگان بسیاری را به سوی خود جلب کند.

نامش رضا همدانی است و در صفحه شخصی اش، هشتگ معتادا نمیگیرن بیش از هر چیز دیگری خودنمایی می نماید. جمله ای که کلیدواژه تمامی ویدیو های منتشر شده در صفحه شخصی اش است و سعی می نماید از این ترفند به عنوان راهی برای کسب درآمدش از فضای مجازی استفاده کند؛ به طوری که تکرار این کار به حدی پیش رفته که بسیاری از مخاطبان خود را خسته نموده است و این را می توان از اغلب کامنت های منتشر شده زیر پست های او مشاهده کرد تا جایی که فردی نوشته بود: الکی الکی بزرگش کردین. واقعا عقلتون کجاست، شما ها فیلسوفاتون، دانشمندان بزرگتون گمنام می مردن و خیلیاشونو نمی شناسین، بعد این رو الکی معروفش کردین.

دیگری نوشت: شورش رو در آوردی و کاربر دیگری هم نوشت: این روزا همه با یه فیلم معروف میشن.

این تمام ماجرا نیست، چرا که این روز ها افراد زیادی تحت عنوان شاخ های اینستاگرام با ترفند های خاصی مثل نمایش حرکات جلف و رقصیدن و یا با انجام کار های خطرناک و تقلید از افراد مشهور به شهرت دست یافته اند و درآمد های هنگفتی را کسب می نمایند تا جایی که با یک آنالیز و رصد ساده می توان به حقیقت این موضوع پی برد.

محمد یکی از شاخ های اینستاگرام است که درباره تبلیغات در صفحه شخصی خود گفت: این موضوع قانون خاصی نداره و بستگی به مدل ساخت تبلیغاتمون داره و طبق اون، هزینه در نظر می گیریم. مثلا اگر تبلیغاتمون برای برند خاصی باشه هزینه بیشتری می گیریم که حدود 15-10 میلیون تومن قیمتشه، اما اگر توی کلیپی که می سازیم فقط اسم محصول و برند رو بیاریم، هزینه اش کمتره و حدود 4-3 میلیون می گیریم.

وی با ابراز رضایت از درآمد خود ادامه داد: خدا روشکر درآمدمون اینقدر خوبه که از این طریق به تموم آرزو های بچگیم رسیدم و تونستم یه خونه توی بالاشهر بخرم و ماشین موردعلاقه ام زیر پام باشه.

این شاخ اینستاگرام اضافه کرد: برای آگهی هامون اصلا قانون خاصی وجود نداشت. به سر و وضع آگهی دهنده و ماشینش نگاه می کردیم. هر چی که تیغمون می برید می گفتیم. بیشتر اوقات آگهی دهنده ها افرادی بودند که اصلا خودشون چیزی از اینستاگرام و فضای مجازی نمی دونستند و به وسیله دوستان به ما معرفی می شدند.

علیرضا یکی دیگر از افرادی است که تا مدتی پیش با یکی از تیم های شاخ های اینستاگرام در فضای مجازی همکاری می کرد و حرف هایش بوی رضایت می دادند، چرا که این طور گفت: یادم میاد برای ساخت یه کلیپ، از صاحب یه مغازه طلافروشی 200 میلیون تومن گرفتیم که بیشترین مبلغی بود که تا اون زمان از تبلیغ دهنده گرفته بودیم، اما قاطعانه میگم که الان افرادی هستند که همین رقمو برای هر کارشون می گیرند و اینقدر معروف شده اند که حتی منشی و دفتر و حسابدار هم دارند.

کافی است آیدی های مختلف شاخ های این روز های اینستاگرام که به صورت قارچ گونه در حال رشد هستند را جستجو کنی تا با انبوهی از این صفحه ها روبرو شوی که اگرچه اغلب آن ها بی محتوا هستند، اما به دلیل اینکه پول برای این افراد حرف اول را می زند و به قول اغلب آن ها بی مایه فطیر است، از هر راهی تن به این کار ها می دهند و برای این منظور هم از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند و همین موضوع باعث شده است تا دیگر افراد جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان هم درصدد راه اندازی صفحه ای برای پیمودن ره صد ساله در یک شب، آن هم به هر قیمتی شوند.

برای روشن شدن موضوع پول پارو کردن شاخ های اینستاگرام کافی است دقایقی با آن ها یا مدیر برنامه هایشان مکالمه تلفنی یا مکتوب داشته باشی تا به عمق عبارت یک شبه پولدار شدن برسی که این روزها، به معنای واقعی کلمه برای این افراد رنگ واقعیت به خود گرفته است؛ به طوری که قیمت تبلیغ پُست در صفحه شخصی ر. ه، یکی از شاخ های اینستاگرام 220 و هر استوری 60 هزار تومان است.

این در حالی است که شاخ های مشهورتر اینستاگرامی هزینه های چند برابری و هنگفتی را برای تبلیغات خود لحاظ نموده اند تا جایی که مدیر برنامه ع. ص به عنوان یکی دیگر از شاخ های اینستاگرامی مشهور از قیمت های نجومی برای این منظور اطلاع داد و گفت: هزینه استوری 15 ثانیه ای از برند متقاضی، 5 میلیون و 500 هزار تومان است که 15 تا 550 هزار بار دیده می گردد.

پست و استوری حضور در محل و همچنین استوری که خود فرد صحبت کند هم ندارند، امّا اگر فردی مصرانه متقاضی پست باشد باید بالغ بر 150 تا 200 میلیون تومان هزینه کند.

در این میان هستند افرادی که برای تبلیغات خود پول داده اند، امّا تأثیر واقعی را دریافت ننموده اند که این را می توان از صحبت های یکی از صاحبان مشاغل دریافت به طوری که او گفت: برای رونق بیشتر کافه تریایی که دارم به یکی از شاخ های اینستاگرام فعال در حوزه خوراکی سفارش تبلیغ دادم و فقط برای چهار آگهی توی لایوش مبلغ صد میلیون تومن پرداخت کردم.

این تبلیغ دهنده ادامه داد: از همین پول بی زبونی که دادم درسای زیادی گرفتم و وقتی دیدم این تبلیغ تأثیر خاصی توی جلب مشتری برامون نداشت فهمیدم هیچی بهتر از تبلیغ دهان به دهان نیست که مشتریا از کیفیت کارمون بگند.

پر واضح است که اگرچه براساس برآورد هایی که فیسبوک داشته است حدود 24 میلیون کاربر ایرانی، یعنی 30 درصد جمعیت کشور در اینستاگرام فعالیت می نمایند که همین موضوع باعث شده است ایران در زمره کشور هایی قرار گیرد که بیشترین کاربران فضای مجازی و استفاده از اینترنت را دارد، امّا موضوع شاخ های اینستاگرامی و کسب درآمد های نجومی ناشی از آن صرفا به کشور ما ختم نمی گردد و مصداق های متفاوتی هم در سراسر دنیا برای این منظور وجود دارد که از آن جمله می توان به کایلی جنر به عنوان یکی از بلاگر ها و مدل های دنیای اشاره نمود که در حال حاضر 178 میلیون دنبال نماینده دارد که به ازای هر پُست، مبلغ 1.226.000 دلار دریافت می نماید و اگر این مبلغ را با دلار 19 هزار تومانی محاسبه کنیم به رقم حدود 24 میلیارد تومان می رسیم که این مبلغ برای کیم کارداشیان، مدل معروف با 173 میلیون دنبال نماینده و قیمت 910000 دلار برای هر پُست با لحاظ کردن همان دلار 19 هزار تومانی به رقم حدود 17 میلیارد و 300 میلیون می رسد.

این ها تنها بخشی از واقعیت های این روزهاست که نشان می دهد فعالیت در فضای مجازی برای شاخ های اینستاگرامی بی مایه فطیر است؛ چرا که به دلیل داشتن جنون پول و کسب هر چه بیشتر شهرت، کسب درآمد را از هر راهی امتحان می نمایند حتی اگر به قیمت جانشان تمام گردد.کسب درآمد هایی که برخلاف مشاغل دیگر به خوبی فرار مالیاتی را معنا می نمایند، چرا که بدون آن که متحمل سختی خاصی شوند جیب خود را پر پول می نمایند و ریالی هم مالیات پرداخت نمی نمایند.

در آبان ماه سال گذشته بود که هادی خانی، معاون پولشویی و فرار مالیاتی وقت سازمان امور مالیاتی در یکی از مصاحبه های خود اظهار کرد: اگر فعالیتی مثل درآمدزایی به وسیله فضای مجازی، زیر زمینی باشد، قطعا فرار مالیاتی است و اگر شناسایی شوند، برخورد سختی خواهد شد.

وی در رابطه با دریافت نکردن مالیات از شاخ های مجازی اعلام کرد: سازمان امور مالیاتی مجری قانون است و ممکن است قانون ضعف داشته باشد و این ضعف قانون تبعاتی را ایجاد کند.

امّا نکته ای که بیش از اشک ها و لبخند ها و ترس ها و وحشت های مجازی شاخ های اینستاگرامی، خود را نشان می دهند آسیب های جبران ناپذیری است که به افراد و به جامعه وارد می نمایند.

صابر خزایی استاد دانشگاه و روانشناس که مدتی در مورد دلایل روی آوردن جوانان به دیده شدن در شبکه های اجتماعی به ویژه اینستاگرام تحقیق نموده، در این خصوص اظهار کرد: پول مسئله نهایی این گونه افراد نیست و بسیاری از افرادی که در این شبکه ها مشغول به فعالیت هستند، بیش از هر چیز تمایل به دیده شدن دارند.

وی اعلام کرد: آن طور که آنالیز های استقرایی و تحقیق های معدود نشان می دهند بخش زیادی از این گونه افراد یا در کودکی اصلاً مورد توجه خانواده نبوده اند و یا به صورت افراطی از سمت خانواده مورد توجه قرار گرفته و در کانون نگاه ها بوده اند که هر دو صورت به این نتیجه ختم می گردد که این گونه افراد رفتار توجه طلبانه بسیاری از خود نشان می دهند.

این روانشناس توضیح داد: این افراد معمولاً در افکار و احساسات خود مبالغه می نمایند و هر موضوع ساده ای را مهم تر از آنچه در واقع هست جلوه می دهند. اگر کانون توجه واقع نشوند و یا تحسین و تأیید نشوند تند خو شده و دیگران را ملامت می نمایند و رفتار های اغوا گرانه در آن ها دیده می گردد که می توان نشانه های آن را در پُست ها و فراوریاتشان هم دید.

هایده صابری، روانشناس اظهار کرد: در دنیای امروز، امکان دسترسی آسان همه افراد جامعه به رسانه های اجتماعی وجود دارد، این در حالی است که در دهه های گذشته، صرفا صاحبان قدرت امکان دسترسی به تمامی رسانه ها را داشتند و همین موضوع باعث شده است که کنترل محتوا بالاخص در فضای مجازی سخت گردد.

وی اعلام کرد: در گذشته، صاحبان قدرت می توانستند محتوا های منتشر شده در رسانه ها را کنترل نمایند، امّا امروز، تنها راه کنترل اثرات نامطلوب محتوا روی گروه های آسیب پذیر جامعه (بچه ها، نوجوانان و جوانان) فراهم کردن بستر آموزش های مفید برای خانواده ها و این گروه است، چرا که جامعه به افرادی با نظام تربیتی صحیح احتیاج دارد.

این روانشناس توضیح داد: نکته شایان ذکر این است که باید بچه های با نظام ارزشی صحیح، مستقل، با اعتماد به نفس و متعهد به نظام اخلاقی داشته باشیم که این موضوع مستلزم داشتن یک آموزش و پرورش قوی و مبتنی بر شواهد علمی است، چرا که اگر احتیاج این گروه آسیب آپذیر از سوی خانواده و جامعه به رسمیت شناخته نشده و ارضا نگردد، آن ها خواسته های خود را در مکان های دیگری، چون رسانه های اجتماعی نشان می دهند و سعی می نمایند از هر راهی شده خود را به نمایش بگذارند و از این راه نیز کسب درآمد نمایند که این می تواند به جامعه آسیب های زیادی نیز وارد کند.

صابری گفت: چهره شدن و کسب درآمد های راحت و سرسام آور در فضای مجازی در این روز ها باعث شده که بسیاری از نوجوانان و جوانان به راه اندازی صفحه ای برای خود و کسب و کار هایی این چنینی روی آورند، اما باید توجه داشت که الگوپذیری نادرست می تواند آسیب های جبران ناپذیری برای آن ها و جامعه به همراه داشته باشد که این مستلزم نظارت دقیق خانواده ها و مسئولان است.

مصطفی اقلیما جامعه شناس، در مورد افزایش فعالیت شاخ های اینستاگرام در فضای مجازی اظهار کرد: همان طور که تکنولوژی و وسایل ارتباطی نوپدید با ورود خود فوایدی را برای جامعه و افراد آن به همراه دارند، باعث به وجود آمدن مسائلی هم می شوند که اگر به صورت ریشه ای به واکاوی این مسائل بپردازیم، ردّ پای عواملی، چون فقر، بیکاری، تورم و... را مشاهده خواهیم کرد که این مسائل در کشور های دنیا سومی بیش از کشور های توسعه یافته محسوس است، چرا که در آن جا مردم به صورت هدفمند به فعالیت های خود می پردازند و زمان خود را تا این حد برای چرخیدن در فضای مجازی و دیدن ویدیوها، پست ها و استوری هایی با محتوای خنده، اشک، وحشت، بی مفهوم و حتی تبلیغات اختصاص نمی دهند و برای زندگی خود ارزش قائل هستند.

وی اعلام کرد: تا پیش از ورود رسانه های مجازی، حضور و آگاهی افراد از اخبار و وقایع روز محدود به مطبوعات و ... بود، اما با ورود اینترنت و فضای مجازی، افراد وارد دنیای گسترده تری شده اند و در نتیجه در مقایسه با گذشته انتخاب های بیشتری دارند.

این جامعه شناس توضیح داد: اگرچه اغلب این انتخاب ها و فعالیت های مجازی افراد کوتاه مدت و گذرا است، امّا در این میان هم نباید اجازه داد که این نوع فعالیت های آن ها تبدیل به یک فرهنگ شوند و جامعه را تحت الشعاع خود قرار دهند، چرا که قطعا آسیب های زیادی را به همراه دارند.

اقلیما گفت: افرادی که با عنوان شاخ های مجازی در جامعه معروف هستند، در دوره ای از زمان، خود را یا با ویدیو های خنده دار و وحشتناک و یا حتی با تغییر چهره به وسیله جراحی های زیبایی مداوم به نمایش می گذارند و سعی می نمایند کسب درآمد هایی به وسیله تبلیغات در این فضا داشته باشند، امّا نکته حائز اهمیت این است که در این سال های اخیر که این موضوع بیش از پیش اپیدمی شده است، افراد زیادی از اقشار نوجوان و جوان ترغیب به این کار شده اند تا جایی که حتی بعضی از آن ها بر این تصور هستند که تحصیلات نمی تواند برای آن ها آینده دار و پر درآمد باشد و راحت ترین کار برای رسیدن به شرایط مالی مطلوب را ایجاد صفحه های مجازی و فراوری ویدیو های مختلف می دانند.

وی ادامه داد: بسیاری از نوجوانان و جوانان به منظور جذب دنبال نماینده و تبلیغات بیشتر در صفحه شخصی خود به منظور کسب درآمد زیاد تمام کوشش خود را می نمایند تا جایی که تمام تمرکز خود را برای این موضوع می گذارند و از دیگر مسائل مهم خود غافل می شوند.

این جامعه شناس در خاتمه اضافه کرد: عوامل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مالی نقش مهمی را در پیدایش پدیده شاخ های اینستاگرامی ایفا می نمایند، چرا که محدودیت هر یک از این عوامل باعث ترغیب روزافزون گروه آسیب پذیر جامعه به فضای مجازی و فعالیت گسترده در آن می شوند که در این میان خانواده ها و مسئولان باید نظارت جدی داشته باشند.

منبع: فرارو

به "قیمت هر پست اینستاگرامی شاخ های اینستاگرامی چند میلیون است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قیمت هر پست اینستاگرامی شاخ های اینستاگرامی چند میلیون است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید