آموزش پخت پنکیک خانگی

به گزارش انجمن گیگابلاگ، آموزش پخت پنکیک خانگی با روشی ساده و با کمترین مواد را مشاهده می کنید.

آموزش پخت پنکیک خانگی

انجمن گیگابلاگ - شما برای پخت یک پنکیک خانگی و آسان به 2 عدد تخم مرغ، (4 قاشق چایخوری) شیر، (3.3 قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره، (1/4 قاشق چایخوری) عصاره وانیل و (2 قاشق غذاخوری) شکر احتیاج دارید.

نکات مهم

1. می توانید به جای آرد همه منظوره از آرد کیک بهره ببرید.

2. سفیده ها را با همزن بزنید تا کاملا خشک گردد تا پنکیک غلیظ تر گردد.

3. هنگام پخت با حرارت کم، حدود 5 دقیقه، هر طرف را سرخ کنید، می توانید یک قاشق کوچک آب هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه پنکیک موز + فیلم
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آموزش پخت پنکیک خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش پخت پنکیک خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید