آموزش پخت پنکیک خانگی
به گزارش انجمن گیگابلاگ، آموزش پخت پنکیک خانگی با روشی ساده و با کمترین مواد را مشاهده می کنید.

انجمن گیگابلاگ - شما برای پخت یک پنکیک خانگی و آسان به 2 عدد تخم مرغ، (4 قاشق چایخوری) شیر، (3.3 قاشق غذاخوری) آرد همه منظوره، (1/4 قاشق چایخوری) عصاره وانیل و (2 قاشق غذاخوری) شکر احتیاج دارید.
نکات مهم
1. می توانید به جای آرد همه منظوره از آرد کیک بهره ببرید.
2. سفیده ها را با همزن بزنید تا کاملا خشک گردد تا پنکیک غلیظ تر گردد.
3. هنگام پخت با حرارت کم، حدود 5 دقیقه، هر طرف را سرخ کنید، می توانید یک قاشق کوچک آب هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید
- طرز تهیه پنکیک موز + فیلم
تاریخ انتشار: 6 اسفند 1400
آخرین بروزرسانی: 6 اسفند 1400
گردآورنده: forum.gigablog.ir
شناسه مطلب: 13080
به "آموزش پخت پنکیک خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آموزش پخت پنکیک خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید