طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار
به گزارش انجمن گیگابلاگ، توپک سیب زمینی کاله Kalleh Potato Ball بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما می تواند یک پیش غذا یا وعده اصلی مجذوب کننده باشد. برای درست کردن توپک سیب زمینی در خانه می توانید سیب زمینی پخته و سرد شده را له نموده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپ های کوچک دربیاورید، اما پمینا (زیرمجموعه برند کاله) در محصولات غذایی انجمادی گروه سولیکو در کنار سیب زمینی نیمه آماده محصول دیگری به نام توپک سیب زمینی معرفی می نماید. توپک سیب زمینی آماده کاله را می توانید در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. با طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار
- قارچ خرد شده 100 گرم
- کره 20 گرم
- دیپ چدار کاله 200 گرم
- آب لیمو ترش سه قاشق سوپ خوری
- جعفری خرد شده 20 گرم
- پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه به اندازه لازم
- توپک سیب زمینی کاله 500 گرم
- پیازچه خرد شده برای سرو به اندازه لازم
- جعفری خرد شده برای سرو به اندازه لازم
طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار
مرحله اول
در تابه ای روی حرارت ملایم قارچ ها را به همراه کره تفت دهید تا سرخ شوند. دیپ چدار را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب گردد. آب لیموترش، جعفری، پودر سیر و اندازهی فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.
مرحله دوم
توپک سیب زمینی را در روغن جوش سرخ کنید تا طلایی گردد. توپک ها را هم در تابه و هم در سرخ کن با دمای 180 درجه سانتی گراد می توانید سرخ کنید.
مرحله سوم
اندازهی توپک سیب زمینی در ظرف مناسب سرو بریزید و اندازهی دیپ چدار مزه دار شده و پیازچه و جعفری خرد شده روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله