قدیمی ترین رستوران های اروپا با قرن ها تاریخ و خاطره

به گزارش انجمن گیگابلاگ، قدیمی ترین رستوران های اروپا که اغلب قدمتی چند صد ساله دارند، لحظه های تلخ و شیرین زیادی را تجربه نموده و با غذاهای لذیذ خود پذیرای چندین نسل بوده اند.

قدیمی ترین رستوران های اروپا با قرن ها تاریخ و خاطره

رستوران هایی در اقصانقاط دنیا وجود دارند که بیماری های همه گیر در طول تاریخ، جنگ های دنیای، جنگ های داخلی، رکودهای اقتصادی، رژیم های استبدادی و... را پشت سر گذاشته اند و پس از صدها سال هنوز هم فعال هستند. شرکت NetCredit به عنوان ارائه دهنده خدمات اقتصادی، بر اساس یک سری گزارش و مدارک و شواهد مدعی است که قدیمی ترین رستوران های بیش از 115 کشور در قاره های دنیا به جز جنوبگان را شناسایی نموده است. در این مقاله از انجمن گیگابلاگ به قدیمی ترین رستوران های اروپا اشاره خواهیم کرد که قدمت بعضی از آن ها به چند قرن می رسد و در لیست این شرکت ذکر شده است.

قدیمی ترین رستوران های اروپا را بشناسید:

  • رستوران یار، روسیه
  • رستورانU Maliru 1543، جمهوری چک
  • رستوران 12 apostolov، اسلواکی
  • رستوران Golden Barrel، رومانی
  • رستوران Szazeves، مجارستان
  • رستوران Question Mark، صربستان
  • رستوران Pod Lipite، بلغارستان
  • رستوران Zanettos Cyprus tavern ، قبرس
  • رستوران The Old Tavern of Psara، یونان
  • رستوران Idadija، مقدونیه شاقتصادی
  • رستوران Vila Germia، کوزوو
  • رستوران Kafana Kod Pera Na Bukovicu، مونته نگرو
  • رستوران Dubravka 1836، کرواسی
  • کافی شاپ Caffe Cordina، مالت
  • رستوران La Campana، ایتالیا
  • رستوران Gostilna Gastuz، اسلوونی
  • رستوران 1940، آندورا
  • رستوران Sobrino de Botin، اسپانیا
  • کافه Martinho Da Arcada، پرتغال
  • کافه de Paris، موناکو
  • کافه du Soleil، سوئیس
  • رستوران La Couronne، فرانسه
  • رستوران Ennert de Steiler، لوکزامبورگ
  • کافه Vlissinghe، بلژیک
  • رستوران Brazen Head، ایرلند
  • رستوران McHughs، ایرلند شاقتصادی
  • رستوران The Old House 1147، ولز
  • رستوران هتل Gasthof Lowen، لیختن اشتاین
  • رستوران wiltons، انگلیس
  • رستوران مسافرخانه The Sheep Heid ، اسکاتلند
  • رستوران Kaffivagninn، ایسلند
  • کافه Karpershoek، هلند
  • رستوران Wurstkuchl، آلمان
  • رستوران Det Lille Apotek، دانمارک
  • رستوران St. Peter Stiftskulinarium، اتریش
  • کافه Engebret، نروژ
  • رستوران Den Gyldene Freden، سوئد
  • کافه Ekberg، فنلاند
  • کافه Maiasmokk، استونی
  • رستوران Monterosso، لتونی
  • رستوران Piwnica Swidnicka، لهستان

رستوران یار، روسیه

رستوران یار (YAR restaurant) یکی از قدیمی ترین رستوران های مسکو روسیه است که فعالیت خود را در قرن 19 آغاز کرد و علاوه بر اعضای خانواده سلطنتی روسیه، چهره های سرشناسی همانند پوشکین، ماکسیم گورکی، تولستوی و... برای صرف غذا به این رستوران می آمدند. این رستوران و تئاتر از سال 1826 تا 1925 در خیابان معروف Kuznetsky Most فعالیت می کرد.

دومین رستوران یار در سن پترزبورگ افتتاح شد و معروفیت زیادی بین افراد معروف روسیه پیدا کرد. رستوران یار کنونی در هتل Sovietsky Hotel مسکو قرار گرفته است و مدیران آن تمام کوشش خود را به کار بسته اند تا همان رستوران یار قدیمی را بازآفرینی نمایند. در منوی رستوران ترکیبی از غذاهای کلاسیک روسی و غذاهای مدرن بین المللی از اروپا و اروپای شرقی به چشم می خورد. ماهی کبابی با سیب زمینی و پیاز، غذای مخصوص رستوران است.

رستوران U Maliru 1543، جمهوری چک

یک نقاش در سال 1543 اقدام به خرید ساختمانی در مجاورت یک کلیسا و صومعه در شهر پراگ جمهوری چک کرد که از آن موقع تا به امروز U MALIRU به معنای برای نقاش ها نامیده می شود. این ساختمان بعدها چندین بار بازسازی شد و ظاهر امروز آن حاصل کوشش های بی مازل (B. Mazel) در فاصله سال های 1936 تا 1937 است. رستوران در اوایل قرن بیستم به پاتوق محبوب هنرمندان و نقاش ها تبدیل شد که اغلب به جای پول، اثری از خودشان را تحویل می دادند یا در تکمیل نقاشی دیواری آن یاری می کردند.

ترکیب غذاهای سنتی، فرانسوی، بدون گلوتن و گیاهی، نوشیدنی های باکیفیت و فضای داخلی تاریخی، حس وحال منحصربه فردی را پیشکش مشتریان می نماید. خاویار بلوگا هواداران زیادی بین مشتریان رستوران دارد.

رستوران 12 apostolov، اسلواکی

رستوران 12 apostolov یکی از شناخته شده ترین رستوران های شهر کوشیتسه در اسلواکی است که در سال 1910 تاسیس شد و در مرکز تاریخی شهر قرار گرفته است. بنای رستوران جزو میراث فرهنگی ملی به شمار میرود و فضای داخلی آن با مبلمان عتیقه، نقاشی های رنگ روغن از حواریون، عتیقه های بسیار ارزشمند و... مزین شده است. مشتریان علاوه بر رستوران می توانند لحظه های خوبی را در فضای رمانتیک سرداب رومی سپری نمایند یا از یک بعدازظهر آفتابی در تراس رستوران لذت ببرند. غذاهای اروپای شرقی و اروپای مرکزی منوی این رستوران را تشکیل می دهند؛ هرچند استیک آبدار آن حرف اول را بین غذاها می زند.

رستوران Golden Barrel، رومانی

رستوران Golden Barrel در سال 1542 در شهر سیبیو رومانی آغاز به کار کرد و همچنان با معماری قرون وسطایی خود در محلی زیبا موسوم به Stairs Passage به فعالیت خود ادامه می دهد. این رستوران که یکی از قدیمی ترین غذاخوری های رومانی محسوب می شود، با دیوارهای سنگی و مبلمان های چوبی سنگین خود، مهمانان را به گذشته های تاریخی رستوران می برد.

منوی رستوران شامل طیف وسیعی از غذاها نظیر میان وعده ها، سوپ ها، غذاهای سنتی رومانیایی، اروپایی، گیاهی و... می شود. از غذای مخصوص آن می توان به انواع کوفته اشاره نمود.

رستوران Szazeves، مجارستان

رستوران Szazeves که به عنوان قدیمی ترین رستوران بوداپست مجارستان شناخته می شود، در سال 1831 در طبقه همکف یک کاخ باروک افتتاح شد. ملبمان ساده و بی آلایش، فضای معاصر و محیط شیک، نور شمع در طول شب و موسیقی دلپذیر، همگی دست به دست هم داده اند تا مهمانان اوقات خوشی را بگذرانند.

غذاهای محلی، مجارستانی، بین المللی و گیاهی در این رستوران سرو می شود؛ ضمن اینکه غذای مخصوص آن سوپ گولاش گوشت است.

رستوران Question Mark، صربستان

رستوران Question Mark قدیمی ترین رستوران سنتی در بلگراد صربستان است که در اوایل قرن 19 به سبک سنتی بالکان ساخته شد و با اینکه تا حدودی توریستی محسوب می شود؛ غذاهای خوشمزه صربستانی، محیط دنج و نوشیدنی های گوارای و موسیقی زنده سنتی، ارزش این بازدید را دارد. یک بازرگان و فرزند یکی از چهره های مهم در انقلاب صربستان، این رستوران را در سال 1824 راه اندازی کرد.

مهمانان می توانند از بین غذاهای اروپایی، باربیکیو، غذاهای سنتی صربستان و... دست به انتخاب بزنند؛ با ذکر این نکته که غذای ویژه آن Cevapi نام دارد و شامل ظرفی از گوشت کبابی لقمه ای می شود.

رستوران Pod Lipite، بلغارستان

رستوران Pod Lipite واقع در شهر صوفیه بلغارستان، یک مکان مجذوب کننده با 90 سال تاریخ به شمار می رود که تا به امروز افراد سرشناس و علاقه مندان به غذاهای لذیذ و نوشیدنی های گوارا را به خود جلب نموده است. رستوران مذکور در سال 1926 راه اندازی شد و در دو باغ این رستوران سنتی، میز و جایگاه هایی برای پذیرایی از مشتریان وجود دارد. غذاهای باربیکیو، اروپایی، بین المللی، گیاهی، وگان، بدون گلوتن و... در منوی آن گنجانده شده است.

رستوران Zanettos Cyprus tavern، قبرس

رستوران Zanettos Cyprus tavern در منطقه داون تاون نیکوزیای قبرس قرار گرفته است و از زمان آغاز فعالیتش در سال 1938 با غذاهای باکیفیت و خدمات درخورتوجه، پذیرای مشتریان بوده است. دیوارهای رستوران با عکس هایی از معروف ترین چهره های صنعت موسیقی و فیلم یونان و دنیا تزیین شده اند.

رستوران مذکور علاوه بر نوشیدنی های متنوع، انواع و اقسام ظروف مزه از غذاهای محلی گرفته تا مدیترانه ای، یونانی و گیاهی را سرو می نماید که با مواد اولیه محلی تهیه و با شگرد سنتی خود رستوران طبخ می شوند. مزه، به خوراکی مختصری می گویند که همراه با نوشیدنی یا به عنوان پیش غذا به کار می رود. با وجودی که این رستوران هیچ منویی برای غذا ندارد؛ موفقیت آن به همین مزه هایی مربوط می شود که در محیطی صمیمانه، همه عاشقان غذا را شیفته خود نموده است.

رستوران The Old Tavern of Psara، یونان

رستوران تاریخی The Old Tavern of Psara در سال 1898 در محله پلاکا آتن در یونان به راه افتاد که 100 سال بعد بازسازی شد. این رستوران در فاصله چند متری از پله های معروف Monsikleus و در منطقه ای زیبا و نوستالژیک قرار گرفته است. هنرمندان محلی در اینجا به اجرای موسیقی می پردازند که در کنار غذاهای تازه و خوشمزه و خدمات عالی، مهمانان دیگر چیزی کم نخواهند داشت. بی شک، چشیدن طعم غذاهای سنتی یونانی به خصوص کالاماری (نوعی ماهی) در فضایی دل انگیز، خواسته بسیاری از مشتریان است.

بسیاری از هنرمندان، افراد مشهور، سیاستمدار، پیر و جوان، این رستوران قدیمی را برای صرف غذا انتخاب می نمایند. دکوراسیون داخلی آن شامل اشیای عتیقه، رنگ های گرم، کف چوبی و شومینه ای بزرگ می شود.

رستوران Idadija، مقدونیه شاقتصادی

رستوران Idadija قدیمی ترین غذاخوری شهر اسکوپیه، مرکز مقدونیه شاقتصادی، است که قدمت آن به سال 1928 برمی شود. این رستوران با تهیه کباب های لذیذ برای بیش از 80 سال از مشتریان خود پذیرایی می نماید. یک ظرف کباب، سالاد و نوشیدنی در فضایی آرام بخش در انتظار گردشگران این شهر است. غذاهای باربیکیو، کبابی و اروپایی از گزینه های پیش روی مشتریانی است که برای صبحانه، ناهار یا شام به این رستوران می فرایند.

رستوران Vila Germia، کوزوو

رستوان Vila Germia از سال 1966 در شهر پریشتینا، مرکز کوزوو، فعالیت می نماید و یکی از اولین رستوران های این کشور به شمار میرود. اینجا با توجه به قدمتش، هنوز هم از غذاخوری های موردعلاقه همه شهفرایندان و همین طور گردشگران بین المللی به شمار می رود. خدمات سریع و حرفه ای، غذاهای لذیذ و تازه، تزیین زیبای غذاها، محیطی گرم و خانوادگی، این رستوران را به انتخاب اول بسیاری از گردشگران تبدیل نموده است.

فضای داخلی آن ترکیبی از معماری مدرن و قدیمی است و از آنجا که خیلی شلوغ نیست، مشتریان می توانند با فراغ بال از سه اتاق و چهار تراس آن، محل موردعلاقه خود را انتخاب نمایند. از غذاهای مخصوص این رستوران می توان به نوعی ماهی به نام sea bass اشاره نمود؛ ضمن اینکه غذاهای اروپایی و گیاهی نیز در منوی آن گنجانده شده است تا مشتریان در وعده صبحانه، برانچ، ناهار و شام، غذای دلخواه شان را سفارش دهند.

رستوران Kafana Kod Pera Na Bukovicu، مونته نگرو

رستوران Kafana Kod Pera Na Bukovicu در سال 1881 در دهکده Njegusi در مونته نگرو آغاز به کار کرد. این رستوران در مکانی دوست داشتنی با طبیعی دیدنی قرار گرفته است و از همین رو گزینه ای عالی برای صرف صبحانه، برانچ، ناهار و شام است. بیشتر گردشگران از وجود این رستوران بی خبر هستند و وقتی با پیشنهاد راهنماهای تور به این منطقه سفر می نمایند، عاشق نوعی ژامبون ایتالیایی به نام prosciutto می شوند که با پنیرهای محلی یا کلم پخته سرو می شود.

رستوران Dubravka 1836، کرواسی

رستوران Dubravka 1836 در شهر دوبروونیک کرواسی درست در سال 1836 تاسیس شد و در فضای داخلی آن می توان عکس هایی قدیمی از ترامواهایی را دید که ایستگاه پایانی آن ها در همین نقطه بوده است.

تراس رو به دریای آن، محلی ایدئال برای صرف یک صبحانه دوبروونیکی است که یکی از برترین گزینه های آن شامل ژامبون و پنیر می شود. سالاد، پیتزا، غذای دریایی از جمله سالاد دریایی دوبروونیک، جزو غذاهای اصلی رستوران هستند. از غذاهای محلی تا ایتالیایی، دریایی، مدیترانه ای، اروپایی، کرواسی در این رستوران طبخ می شود که پیتزا جایگاه خاصی در میان آن ها دارد.

کافی شاپ Caffe Cordina، مالت

کافی شاپ Caffe Cordina بیش از 180 سال است که در والتا، مرکز کشور اروپایی مالت، فعالیت می نماید؛ در واقع اینجا در سال 1837 آغاز به کار کرد و به صورت خانوادگی اداره می شود. این کافی شاپ که در منطقه ای تاریخی و زیبا قرار گرفته است؛ در طول سالیان سال وسعت بیشتری پیدا نموده و اکنون دارای یک رستوران، اتاق چای، قنادی، بستنی فروشی و اتاق قهوه است. کافه مذکور شیرینی های سنتی دست ساز خود را فراوری می نماید و یک خط فراوری غذا نیز دارد که علاوه بر خود کافه، در فرودگاه بین المللی مالت و همین طور اوت لت های منتخب مالت و جزیره غودش به فروش می رسند.

مشتریان کافی شاپ در کنار نوشیدنی های کافه و غذاهای مدیترانه ای، اروپایی و وگان، حتما شیرینی سنتی مالت موسوم به پاستزی را امتحان می نمایند که هواداران زیادی بین گردشگران و مردم محلی دارد.

رستوران La Campana، ایتالیا

رستوران La Campana که قدمتش به سال 1518 برمی شود، ظاهرا قدیمی ترین رستوران رم ایتالیا به شمار میرود. امروزه، علاوه بر مردم بومی، گردشگران برای صرف غذاهای سنتی رم و ماهی تازه در محیطی گرم و صمیمانه، راهی این غذاخوری می شوند. ضمن اینکه در منوی این رستوران، غذاهای ایتالیایی، مدیترانه ای، گیاهی و بدون گلوتن نیز به چشم می خورد و گوشت کبابی، حرف اول را در میان آن ها می زند.

در واقع غذاهای سنتی آن باعث شده است که در طول پنج قرن، همواره مشتریان مهمی داشته باشد. یک علت دیگر این محبوبیت، دکوراسیون سفیدرنگ اتاق ها با نقاشی هایی از رم و نقشه هایی قدیمی است.

رستوران Gostilna Gastuz، اسلوونی

رستوران Gostilna Gastuz در دهکده Spitalic قرار گرفته است و قدیمی ترین رستوران کشور اسلوونی است. این رستوران که از سال 1467 به مشتریان خود خدمات می دهد، بی شک بدون سرو غذاهای خوب نمی توانست برای بیش از 500 سال دوام بیاورد. مهمانان می توانند از چشیدن طعم غذاهای گیاهی، اسلوونی و اروپایی نهایت لذت را ببرند؛ ضمن اینکه سوپ قارچ با حلیم گندم سیاه از جمله غذاهای مخصوص این رستوران است.

رستوران 1940، آندورا

رستوران 1940 در هتل Pyrenees در شاهزاده نشین کوچک آندورا قرار گرفته است. غذاهای باکیفیت و متنوع، قیمت ارزان و نوشیدنی های عالی، این رستوران را گزینه ای عالی برای صرف غذا نموده اند. غذاهای مدیترانه ای، اروپایی و اسپانیایی، گیاهی و بدون گلوتن، منوی رستوران را تشکیل می دهند؛ هرچند که غذای مخصوص آن، گوشت کبابی با سیب زمینی است. جالب اینکه در این رستوران، منویی نیز برای بچه ها در نظر گرفته شده است.

رستوران Sobrino de Botin، اسپانیا

رستوران Sobrino de Botin در سال 1725 در مادرید اسپانیا راه اندازی شد؛ هرچند قدمت ساختمان آن به سال 1590 برمی شود. بر اساس کتاب رکوردهای گینس، قدیمی ترین رستوران دنیا محسوب می شود و مجله فوربس نیز نام این رستوران را در لیست 10 رستوران کلاسیک دنیا قرار داده است. به غیر سال های 1936 تا 1939 که جنگ داخلی اسپانیا جریان داشت، این رستوران همواره باز و فعال بوده است.

از غذاهای مخصوص رستوران می توان به گوشت کبابی به سبک اسپانیایی، به ویژه کباب El cochinillo اشاره نمود که در اجاقی قدیمی به آهستگی پخته و گریل می شود؛ اجاقی که از زمان تاسیس رستوران مورد استفاده بوده است.

کافه Martinho Da Arcada، پرتغال

کافه Martinho Da Arcada یکی از قدیمی ترین و نمادین ترین کافه های لیسبون است که از سال 1782 فعالیت می نماید؛ از همین رو علاوه بر کافه و رستوران، تاحدودی یک جاذبه تاریخی نیز محسوب می شود. این کافه، تراسی زیبا مشرف به رودخانه دارد و برای سال ها مرکز صحنه های سیاسی و ادبی لیسبون پرتغال بوده و حتی پاتوق فرناندو پسوآ (Fernando Pessoa)، شاعر، نویسنده و بعلاوه مترجم و منتقد پرتغالی نیز بوده که تصویرش روی دیوار کافه نقاشی شده است.

غذاهای مدیترانه ای، اروپایی، پرتغالی و گیاهی از جمله غذاهایی هستند که در این رستوران سرو می شوند؛ در کنار آن، قهوه، کیک و غذاهای دریایی، تارت کاسترد پرتغالی (Pastel de nata) هم جزو خوراکی های پرطرفدار هستند.

کافه de Paris، موناکو

کافه de Paris در سال 1868 در مونت کارلو، منطقه اعیان نشین موناکو، آغاز به کار کرد که علاوه بر فضای داخلی گرم و صمیمی، یک تراس شیک و دنج نیز برای صرف غذا دارد که از صبح تا اواخر شب خدمات رسانی می نماید. در ورودی رستوران نیز کیک هایی در معرض دید گذاشته شده است که باعث تحریک اشتها می شود.

این کافه رستوران با غذاهای فرانسوی، مدیترانه ای و اروپایی، گیاهی و بدون گلوتن از مشتریان خود پذیرایی می نماید که همگی از مواد اولیه محلی و فصلی تهیه می شوند. غذاهای دریایی از جمله ماهی سالمون نیز در صدر سفارش مشتریان قرار گرفته است.

کافه du Soleil، سوئیس

قدمت کافه du Soleil به سال 1620 می رسد و برای بیش از 400 سال زندگی در آن جریان داشته است. این رستوران که یکی از قدیمی ترین رستوران های ژنو سوئیس به شمار میرود، به خاطر سرو برترین فوندو (خوراکی سوئیسی) و مالاکوف (کوفته های سرخ شده پنیر) معروفیت دارد. در طول تابستان، مشتریان می توانند از تراس رستوران استفاده نمایند و از صرف یک وعده غذای خوشمزه لذت ببرند. در منوی متنوع رستوران می توان غذاهای محلی، سوئیسی، فرانسوی، اروپایی و گیاهی را پیدا کرد که هر سلیقه ای را راضی نگه می دارد.

رستوران La Couronne، فرانسه

رستوران La Couronne در ابتدا مهمان خانه ای بود که برای مسافران، غذا نیز سرو می کرد؛ به همین علت بعضی از مورخان غذا بر این باورند که یکی از قدیمی ترین رستوران های دنیا محسوب می شود؛ اما عده ای دیگر می گویند که کاربری آن بیشتر مسافرخانه بوده تا رستوران. در هر صورت این رستوران در سال 1345 در شهر روآن بنیان قرار گرفت و بی شک قدیمی ترین مهمان خانه فرانسه به شمار می رود که در طول قرن ها، چندین بار بازسازی شده است. مشتریان می توانند از غذاهای محلی تا کبابی، مدرن و گیاهی را سفارش دهند؛ گوشت اردک کبابی و پرس شده نیز در منوی آن وجود دارد که از غذاهای سنتی فرانسوی است.

رستوران Ennert de Steiler، لوکزامبورگ

رستوران Ennert de Steiler واقع در لوکزامبورگ، از سال 1842 فعالیت می نماید؛ هرچند که قدمت ساختمان آن به سال 1350 برمی شود. در سال 2013 این رستوران با نام نو The Steiler به فعالیت خود ادامه داد. مشتریان علاوه بر فضای داخلی رستوران می توانند از تراس دوست داشتنی آن نیز استفاده نمایند و در کنار شنیدن موسیقی، از غذاهای مختلف منوی سفارش دهند.

کسانی که در پی غذاهای لوکزامبورگی، بین المللی، اروپایی و گیاهی هستند، از این رستوران راضی بیرون می فرایند. افراد زیادی هم فقط برای خوردن یک برگر لذیذ و سالاد سزار، راهی رستوران مذکور می شوند؛ چراکه برترین برگر لوکزامبورگ را دارد.

کافه Vlissinghe، بلژیک

کافه Vlissinghe به عنوان قدیمی ترین کافه شهر بروخه در بلژیک، از سال 1515 مشغول فعالیت بوده است. این کافه از دو خانه کنار هم تشکیل شده که در طول سال ها بازسازی و نمای چوبی آن با سنگ جایگزین شده است و سازه کنونی به قرن 17 تعلق دارد. مبلمان نئوباروک، نقاشی ها و هنرهای قدیمی به خوبی با این سازه قدیمی هم خوانی دارند و از همین رو بسیاری از عاشقان هنر را به خود جلب می نماید. انجمن های مختلف اغلب در این کافه دور هم جمع می شوند که خود تاثیر بسزایی در فروش کافه داشته است. در منوی آن، غذاهای محلی، بلژیکی، اروپایی و گیاهی به چشم می خورد؛ هرچند که گردشگران با سفارش لازانیا، خاطره این شکم گردی را برای همواره به یاد خواهند سپرد.

رستوران Brazen Head، ایرلند

رستوران Brazen Head قدیمی ترین رستوران ایرلند است که تاریخچه آن به سال 1653 می رسد؛ هرچند که قدمت ساختمان کنونی آن به سال 1754 برمی شود. طبق بعضی ادعاهای محلی، این مکان از سال 1198 به عنوان مسافرخانه در دوبلین فعالیت داشته است؛ ولی هیچ مدرکی دراین باره وجود ندارد. مشتریان می توانند از خوردن یک وعده غذای لذیذ به همراه نوشیدنی و موسیقی زنده نهایت لذت را ببرند و در عین حال به تماشای عکس های تاریخی روی دیوارهای داخلی رستوران بپردازند. حیاط رستوران نیز برای صرف یک شام رسمی تر مناسب است.

علاوه بر نوشیدنی، غذاهای ایرلندی و اروپایی همانند خورشت ها و غذاهای دریایی نیز سرو می شود که در این میان، مشتریان علاقه خاصی به سوسیس بانگر و پوره سیب زمینی دارند.

رستوران McHughs، ایرلند شاقتصادی

رستوران McHughs در یکی از قدیمی ترین ساختمان های بلفاست، مرکز ایرلند شاقتصادی، قرار گرفته است که قدمتش به سال 1715 برمی شود. رستوران اصلی، فضایی دنج با جایگاه های راحت دارد و از همین رو مکانی عالی برای خوردن یک نوشیدنی معرکه است. رستوران زیرزمین نیز با انواع موسیقی زنده، مشتریان را سرگرم می نماید. رستورانی که مجهز به 100 جایگاه است، با غذاهای ایرلندی سنتی و خانگی همراه با تکنیک های مدرن در خدمت مشتریان خود است. ترکیب فرهنگ، تاریخ، تفریح و غذاها و نوشیدنی های خوشمزه، این رستوران سنتی را متمایز نموده اند.

علاوه بر غذاهای گیاهی و نوشیدنی های متنوع، بسیاری از مشتریان یک غذای سنتی ایرلندی به نام باکستی (Boxty) را نیز سفارش می دهند که نوعی پنکیک سیب زمینی است.

رستوران The Old House 1147، ولز

رستوران The Old House 1147 در دهکده Llangynwyd در شهر ماستگ ولز قرار گرفته است و با غذاهای بریتانیایی، ولز، گیاهی و بدون گلوتن از مشتریان خود پذیرایی می نماید. این رستوران همان طور که از نامش تعیین است، در سال 1147 آغاز به کار کرد و در سال 2015 بسته شد و پس از یک بازسازی اساسی مجددا به فعالیت خود ادامه داد. در این بازسازی که سقف زیبای کاه اندود رستوران حفظ شد، بسیاری از ویژگی های اصلی سازه به حالت اول خود برگشت که شامل شومینه، دیوارهای سنگی و... می شود. علاوه بر مشتریانی که برای غذا و نوشیدنی به این مکان می آیند؛ مجالس عروسی نیز در آن برگزار می شود. از خوراکی های موردعلاقه مشتریان می توان به پای مخصوص این رستوران اشاره نمود.

رستوران هتل Gasthof Lowen، لیختن اشتاین

رستوران هتل Gasthof Lowen یکی دیگر از رستوران های قدیمی دنیا است که در سال 1380 در شهر فادوتس، مرکز کشور لیختن اشتاین، تاسیس شد. قدمت این ساختمان تاریخی به بیش از 600 سال قبل بازمی شود و تا به امروز پذیرای بسیاری از مهمانان مشهور بوده است. این رستوران در خیابان اصلی و در فاصله کمی از مرکز شهر قرار گرفته است.

در منوی رستوران، غذاهای سوئیسی، اروپایی، بین المللی و گیاهی به چشم می خورد و غذای مخصوص آن، گوشت اسلایس شده به سبک زوریخ است که از قطعه های باریک گوشت گوساله تهیه می شود.

رستوران wiltons، انگلیس

با توجه به اینکه قدمت رستوران wiltons به سال 1742 برمی شود، قدیمی ترین رستوران لندن و انگلیس به شمار میرود. این رستوران در ابتدا کار خود را به عنوان مغازه فروش صدف آغاز کرد؛ حدود یک قرن بعد به رستوران تبدیل و 100 سال بعد در طول جنگ دنیای دوم تقریبا تخریب شد. این سازه در طول چند صد سال فعالیت خود، دستخوش تغییر و تحولاتی شده؛ اما همچنان اصالت انگلیسی اش را حفظ نموده است.

غذاهای اروپایی، بریتانیایی، غذاهای محلی و گیاهی از جمله خوراکی های لذیذی هستند که در این رستوران برای مشتریان سرو می شود. غذاهای دریایی مخصوصا صدف نیز جایگاه ویژه ای در منوی رستوران دارند.

رستوران مسافرخانه The Sheep Heid، اسکاتلند

مسافرخانه The Sheep Heid درقلب شهر زیبای ادینبورگ اسکاتلند واقع شده است و از سال 1360 میلادی به عنوان یک مسافرخانه فعالیت می نماید؛ هرچند که قدمت سازه کنونی آن ظاهرا به قرن 18 برمی شود که با تغییراتی همراه بوده است. رستوران این مسافرخانه به خاطر تنوع غذاهای فصلی و کلاسیک خود مشهور است که در فضایی دنج و صمیمی سرو می شود.

مشتریانی که به این رستوران قدیمی می فرایند، می توانند از بین غذاهای محلی، بریتانیایی، اسکاتلندی و گیاهی دست به انتخاب بزنند؛ هرچند که استیک با سیب زمینی محلی سرخ شده برای بسیاری از مشتریان اولویت دارد.

رستوران Kaffivagninn، ایسلند

قدیمی ترین رستوران ایسلند را می توان Kaffivagninn دانست که یک کافه رستوران است و با غذاهای دریایی، اروپایی، اسکاندیناوی، محلی، سوپ، کیک و شیرینی پذیرایی گرمی از مشتریان خود به عمل می آورد. غذای مخصوص این رستوران به نام fish pan که نوعی ماهی سرخ شده است، هواداران زیادی دارد. رستوران یادشده در سال 1935 افتتاح شد و از آنجا که در اصل فعالیت آن از پشت یک گاری آغاز شد به آن Kaffivagninn می گویند که به معنای گاری قهوه خانه است. این رستوران که در بندر شهر ریکیاویک، مرکز کشور ایسلند، قرار گرفته است، هنوز هم تاریخ چند دهه ای خود را حفظ نموده است.

کافه Karpershoek، هلند

کافه Karpershoek قدیمی ترین کافه در آمستردام هلند است که در سال 1606 به عنوان مهمان خانه ای برای خدمه کشتی های یکی شرکت کشتیرانی آغاز به کار کرد. امروزه علاوه بر مردم محلی، گردشگران نیز از مشتریان رایج این کافه هستند که بدون هیچ دغدغه و صدای موسیقی می توانند در آرامش از نوشیدنی خود لذت ببرند و اسنک مخصوص کافه یعنی تست پنیری را سفارش دهند. تراس آن نیز منظره زیبایی از شهر را پیشکش مهمانان می نماید. ساختمان کافه تقریبا بدون تغییر به جای مانده است و حکاکی های چوبی، مجموعه ای از تصاویر و نقاشی های رنگارنگ، لایه ای شن در کف و... از قدمت آن حکایت دارند.

رستوران Wurstkuchl، آلمان

رستوران Wurstkuchl واقع در شهر رگنسبورگ در استان بایرن آلمان، از سال 1146 در حال سرو غذا برای مشتریان خود بوده است و از همین رو خوردن غذا در رستورانی با قدمت حدود 900 سال می تواند برای هر گردشگری مجذوب کننده باشد. این رستوران به عنوان قدیمی ترین مغازه فست فود دنیا نیز شناخته می شود.

مشتریان اولیه آن عمدتا کارگران بارانداز، ملوان ها و کارگران ساختمانی بودند. در سال 1806 یک خانواده این رستوران را می گرداندند که بیشترا سوسیس کباب شده روی زغال و زاواکراوت (نوعی ترشی کلم) سرو می کردند؛ غذایی که همچنان جایگاه نخست را در منوی غذاها دارد. رستوران هنوز به وسیله این خانواده هم مدیریت می شود و نام آن به معنای آشپزخانه سوسیس است. هر روز 6000 سوسیس در این رستوران برای مشتریان آماده و در طول فصل گردشگری در تابستان، میز و نیمکت های در فضای جلوی ساختمان چیده می شود.

رستوران Det Lille Apotek، دانمارک

رستوران Det Lille Apotek در سال 1720 در کپنهاگ دانمارک تاسیس شد و از همین رو عنوان قدیمی ترین رستوران این کشور را با خود یدک می کشد. همه چیز در این رستوران، حس و بوی قدیمی و سنتی دارد، از چهار اتاق مجزای با سقف کوتاه تا چراغ های نفتی قدیمی و منوی غذاها که بیشتر به غذاهای دانمارکی، محلی و بدون گلوتن اختصاص دارد. در این میان شاید برترین غذای رستوران را بتوان شنیتسل وینی دانست که پرطرفدار است.

رستوران St. Peter Stiftskulinarium، اتریش

St. Peter Stiftskulinarium رستورانی واقع در صومعه سنت پیتر در زالتسبورگ اتریش است که گفته می شود قدیمی ترین مسافرخانه اروپای مرکزی باشد و بر اساس یک سری شواهد و مدارک، آن را قدیمی ترین رستوران فعال دنیا و اروپا نیز می دانند. این رستوران که در مرکز منطقه قدیمی شهر قرار گرفته است و معماری خیره نماینده ای آن را در بر گرفته است، درهای خود را در سال 803 پس از میلاد به روی مردم گشود و از آن موقع تا به امروز با غذاهای درجه یک و نوشیدنی های ناب در خدمت مشتریان است. اینجا برای سال ها محل رایج دیدار شاهزاده ها، اسقف ها، شهفرایندان و تجار بوده است.

غذاهای محلی و اتریشی، از جایگاه ویژه ای بین مشتریان برخوردارند؛ ضمن اینکه در میان غذاهای منو می توان غذاهای گیاهی و بدون گلوتن و غذاهای آماده بیرون بر نیز پیدا کرد.

کافه Engebret، نروژ

کافه Engebret در اسلو، مرکز کشور نروژ، قرار گرفته است و از سال 1857 تا به امروز فعالیت می نماید. از شخصیت های فرهنگی خارجی تا چهره های محلی معروف به این کافه سر زده اند تا در محیط معرکه و صمیمانه آن، یک وعده غذای عالی نوش جان نمایند. از سال 1862، ساندویچ نیز در این مکان سرو می شود و هنوز هم بوفه بزرگی در آن به ساندویچ ها اختصاص دارد. با گرم شدن هوا، فضای بیرونی کافه برای پذیرایی از مشتریان استفاده می شود.

از غذاهای معروف این کافه می توان به لوته فیسک (Lutefisk) اشاره نمود که نوعی ماهی آغشته به آب قلیایی است. غذاهای آماده بیرون بر، نروژی، اسکاندیناوی، اروپایی و گیاهی نیز در منوی آن به چشم می خورد.

رستوران Den Gyldene Freden، سوئد

رستوران Den Gyldene Freden به معنای صلح طلایی، حدود 300 سال قدمت دارد و از سال 1722 در استکهلم سوئد پذیرای مشتریان از جمله اعضای آموزشگاه سلطنتی بوده است. از آنجا که این رستوران در طول قرن ها به جای دیگری منتقل نشده است؛ خود گواه بر اهمیت بیش از پیش آن دارد. حس حضور و راه رفتن در مکانی که روزگاری مورد استفاده مردم قرن 18 بوده، برای بسیاری از مشتریان مجذوب کننده است.

غذاهای متنوعی در منوی رستوران وجود دارد که از آن جمله می توان به کوفته ریزه سوئدی و سالمون اشاره نمود. علاوه بر غذاهای سوئدی، خوراک های اروپایی و اسکاندیناوی، گیاهی و بدون گلوتن نیز در این محل سرو می شود.

کافه Ekberg، فنلاند

کافه Ekberg در شهر هلسینکی فنلاند قرار گرفته است که در کنار عرضه نان های مختلف، با غذاهای اروپایی و اسکاندیناوی به استقبال مشتریان خود می رود؛ به خصوص ساندویچ میگو که هواداران پروپاقرصی دارد. تنوع محصولات کافه مبتنی بر نیازهای روز است و از فصلی به فصلی دیگر تغییر می نماید. جالب است بدانید که قدمت این کافه به سال 1852 می رسد و قدیمی ترین کافه، قنادی و نانوایی فنلاند به شمار می رود. مشتریان می توانند در این مکان زیبا که به تازگی بازسازی شده است، از شیرینی های دلچسب در محیطی مفرح لذت ببرند. تراس تابستانی کافه نیز فرصت نوشیدن یک فنجان قهوه در فضای باز و تماشای جنب وجوش شهر را برای مشتریان فراهم می نماید.

کافه Maiasmokk، استونی

کافه Maiasmokk به معنای عاشق شیرینی است و با توجه به اینکه از سال 1864 تا به امروز با شیرینی ها و کیک های تازه و شکلات های خوشمزه پذیرای مردم تالین استونی بوده است، می توان فهمید که چرا این نام را انتخاب نموده بودند. حس نوستالژی نشستن در یک مکان سنتی که تقریبا برای یک قرن بدون تغییر به جای مانده است، در کنار سفارش شیرینی پاولوا شکلاتی یا ترافل گیلاس و به ویژه مارزیپان هر کسی را وسوسه می نماید. موزه مارزیپان از بخش های مجذوب کننده این کافه به شمار میرود.

رستوران Monterosso، لتونی

رستوران Monterosso در ساختمانی به قدمت یک قرن (از سال 1914) در قلب منطقه قدیمی ریگا، مرکز لتونی، جای گرفته است که نه تنها اولین رستوران ایتالیایی این شهر به شمار می رود؛ بلکه مقصد معروفی برای صرف غذاهای باکیفیت و خدمات عالی است. ضمن اینکه مجسمه ها و گچبری های قدیمی و همین طور دکوراسیون داخلی رستوران، محیطی خاص و فراموش نشدنی خلق نموده اند.

در منوی این رستوران از غذاهای ایتالیایی تا مدیترانه ای، اروپایی، گیاهی و بدون گلوتن گنجانده شده است؛ هرچند که مشتریان زیادی صرفا برای چشیدن نوعی ماهی خوشمزه به نام sea bass راهی این مکان می شوند.

رستوران Piwnica Swidnicka، لهستان

رستوران Piwnica Swidnicka به عنوان دومین رستوران اروپا و یکی از قدیمی ترین های دنیا به شمار می رود که سال تاسیس آن 1273 ذکر شده است. این رستوران 1680 متر مربعی در زیرزمین ساختمان قدیمی شهرداری در شهر وروتسواف لهستان قرار گرفته است که 900 متر مربع آن شامل 9 اتاق با دکور، خدمات و قیمت متفاوت می شود و سرداب آن نیز برای 380 مهمان گنجایش دارد.

منوی غذاهای این رستوران مبتنی بر غذاهای سنتی لهستانی است؛ هرچند که غذاهای بین المللی نیز برای مشتریان سرو می شود. بسیاری از مشتریان، پیروگی (Pierogi) را سفارش می دهند که یک غذای مخصوص و سنتی روسی است.

منبع: کجارو / caffecordina.com / timeout.com / moscow-hotels.net / umaliru1543.com / podlipitebg.com / psaras-taverna.gr / traveltop6.com / vilagermia.com / visitbelfast.com / gq-magazine.co.uk / atlasobscura.com / afar.com / monterosso.lv / matadornetwork.com

به "قدیمی ترین رستوران های اروپا با قرن ها تاریخ و خاطره" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قدیمی ترین رستوران های اروپا با قرن ها تاریخ و خاطره"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید