باقلوا استانبولی؛ دسری لذیذ که در عین ظاهر پیچده بسیار آسان است!

به گزارش انجمن گیگابلاگ، باقلوا استانبولی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است.

باقلوا استانبولی؛ دسری لذیذ که در عین ظاهر پیچده بسیار آسان است!

باقلوا استانبولی یک دسر بسیار لذیذ است که در کشور ترکیه در کنار بیشتر غذا ها سرو می گردد و برعکس ظاهر پیچیده اش پخت آن بسیار آسان است.

مواد لازم:

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا 1 بسته

پودر گردو 1 پیمانه

کره 150 گرم

روغن مایع ¾ استکان

مواد لازم شربت

شکر 2 لیوان

آب 2 لیوان

آب لیمو ترش تازه به میزان کافی

طرز تهیه:

شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت میانه قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه بجوشد.

حالا آب لیمو ترش تازه را به شربت اضافه نموده و پس از گذشت 15 دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شربت کاملا خنک گردد.

در ادامه فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم گردد.

در ادامه کره و روغن را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب گردد.

سپس یک لایه خمیر یوفکا روی سطح کار گذاشته و تا می زنیم. حالا روی ورقه یوفکا را با مخلوط کره رومال می کنیم.

خمیر یوفکا را از قسمت پایین مجددا تا زده و میزانی پودر گردو روی آن می ریزیم.

سپس خمیر یوفکا را به یاری نی رول نموده و از دو طرف کمی فشار می دهیم تا خمیر جمع شده و حالت چروک پیدا کند.

حالا خمیر های یوفکا را به صورت مرتب کنار هم درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

در ادامه ظرف را طبقه وسط فر می گذاریم.

سپس اجازه می دهیم باقلوا به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و طلایی گردد.

پس از گذشت این زمان ظرف را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم کمی از دمای باقلوا کاسته گردد.

سپس شربت خنک شده را به صورت پخش روی آن ریخته و با پودر پسته تزیین می کنیم.

منبع: وقت صبح

منبع: فرارو

به "باقلوا استانبولی؛ دسری لذیذ که در عین ظاهر پیچده بسیار آسان است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باقلوا استانبولی؛ دسری لذیذ که در عین ظاهر پیچده بسیار آسان است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید